Over ons

Medusa BV is een knaagdierfokkerij gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen aan de grens met België.

Russische dwerghamster mandarijn

Na jarenlang hobbymatig kleine knaagdieren te hebben gefokt zijn we in 1995 een professioneele fokkerij gestart in Bergambacht. Hier werd de vestiging al gauw te klein en zijn we met ons bedrijf in het jaar 2000 verhuisd naar Zeeuws-Vlaanderen, waar we de nodige ruimte voor onze dieren hebben gevonden.

Naakt muis

Hier fokken wij in een hal die volledig is ingericht voor onze dieren. In onze fokkerij worden veel verschillende dieren gefokt van cavia's tot kleine dwerghamsters en roborovski's.

Medusa was het eerste Nederlandse bedrijf dat kleur mutaties van kleine knaagdieren fokte en verkocht. Wij hebben onder andere frizzy muizen, dalmatiner goudhamsters, blauwe goudhamsters, naakt ratten en dombo ratten op de Europese markt geïntroduceerd.

Door onze locatie kunnen we zelf wekelijks snelle leveringen doen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Ook voor leveringen buiten deze landen staan wij open. Zo hebben wij uitgebreide ervaring met luchttransport naar het Midden-Oosten, Lapland, Hong-Kong en Canada.